楼主: 90ufo

11/05 NFP 不错,SPX连续第5天GAP UP,USD也UP

你看看,你看看,xlf涨的多欢,昨天没骗你吧.空头的最后防线也玩玩了.

评分

回复 鲜花 鸡蛋

ask sister UFO too, she may do a better job than a 老爷们
windy 发表于 2010-11-5 10:45

UFO在啊,估计正忙着数钱呢。
回复 鲜花 鸡蛋

XLF is amazing these two days. I guess whole market is lifted by the financials
回复 鲜花 鸡蛋

你看看,你看看,xlf涨的多欢,昨天没骗你吧.空头的最后防线也玩玩了.
丛林法则 发表于 2010-11-5 10:47

回复 鲜花 鸡蛋

丛林法则 发表于 2010-11-5 10:47

哎,没赶上. 忙别的了.
回复 鲜花 鸡蛋

UFO在啊,估计正忙着数钱呢。
Diffusion 发表于 2010-11-5 10:49

你错了,她正在和算盘谈话呢。UFO请算盘是不用钱的。
回复 鲜花 鸡蛋

算盘既然决定(要IMPROVE ST, PT)闭关,就闭吧.  闭关出来后武功更高强.   大伙想想好处啊,毕竟ST, PT挣钱更容易啊.

评分

回复 鲜花 鸡蛋

西安 发表于 2010-11-5 10:57

回复 鲜花 鸡蛋

My last weapon:

Abaqus, today is my birthday (1-year old in HT registration), please give me your blessing!(Just one drop of water is enough to me.)

评分

回复 鲜花 鸡蛋

spy 122.7 watch point

评分

回复 鲜花 鸡蛋

西安 发表于 2010-11-5 10:57

"面壁思过第一天,请各位监督。关机。
公元 2010年 11月 5日 8:25AM"

Best wishes to him.

评分

回复 鲜花 鸡蛋

算盘既然决定(要IMPROVE ST, PT)闭关,就闭吧.  闭关出来后武功更高强.   大伙想想好处啊,毕竟ST, PT挣钱更容 ...
90ufo 发表于 2010-11-5 10:59

闭关出来后武功更高强 Yes!

评分

回复 鲜花 鸡蛋

算盘既然决定(要IMPROVE ST, PT)闭关,就闭吧.  闭关出来后武功更高强.   大伙想想好处啊,毕竟ST, PT挣钱更容 ...
90ufo 发表于 2010-11-5 10:59

看来是没请动。 DT梅拉算盘,俺还有啥动力。

看来西安也需要闭关呀。西安昨天也写检查了不是?
回复 鲜花 鸡蛋

今天哪都缺水。 大堂也是。原以为要爬好高的楼。结果。。
回复 鲜花 鸡蛋

R1 is 122.7, but if drop to 122.6 is better, backtest 122.6, also 1st touch of ema in 1.5hr, buy setup.
回复 鲜花 鸡蛋

PPT showed up in 主版灌水 page 7. ES MM target 1126.
回复 鲜花 鸡蛋

R1 is 122.7, but if drop to 122.6 is better, backtest 122.6, also 1st touch of ema in 1.5hr, buy set ...
90ufo 发表于 2010-11-5 11:07

from ES naked chart, i see a short setup: 3-up legs over, a shooting star.

评分

回复 鲜花 鸡蛋

and too far from ema20

评分

回复 鲜花 鸡蛋

R1 is 122.7, but if drop to 122.6 is better, backtest 122.6, also 1st touch of ema in 1.5hr, buy set ...
90ufo 发表于 2010-11-5 11:07

i missed the 'if' you said

评分

回复 鲜花 鸡蛋

i missed the 'if' you said
windy 发表于 2010-11-5 11:18

别在意,我也就是随便说说. 现在看来是就是不下去, 盘在122.7, 等EMA RISE 起来.
回复 鲜花 鸡蛋