楼主: 我是谁

[放炮] 新手弱弱乱放炮:

我是谁 发表于 2014-4-29 09:03 AM
嘻嘻,俄就是想,4/24 的收盘,SPY=187.83, 后面留的gap  要补的。
now  刚刚有spy=187.97,  补了, 俄的 ...

I sold my IWM 109.5 CALL at $2.70, the highest price so far.

Then I waited for the gap filled, and switched to buy IWM 111.5 CALL at $0.99 (the lowest price so far is $0.98). IWM was about 110.95 when I bought CALL.

高!!!!!  发表于 2014-4-29 10:21 AM

评分

回复 鲜花 鸡蛋

恒一 发表于 2014-4-29 11:05 AM
I sold my IWM 109.5 CALL at $2.70, the highest price so far.

Then I waited for the gap fille ...

你的技术真的好棒,而且是本周的IWM 的call?目标到哪里会卖出IWM call呢?
还看今天明天各涨100点吗? 俄希望是,俄还有些long。 至少不要掉到SPX1855 就好
回复 鲜花 鸡蛋

我是谁 发表于 2014-4-29 10:25 AM
你的技术真的好棒,而且是本周的IWM 的call?目标到哪里会卖出IWM call呢?
还看今天明天各涨100点吗?  ...

I plan to sell most tomorrow morning.

谢谢~~~~~~~~~~~~~~  发表于 2014-4-29 10:37 AM

评分

回复 鲜花 鸡蛋

恒一 发表于 2014-4-29 10:31 AM
I plan to sell most tomorrow morning.

现在出不出call?
回复 鲜花 鸡蛋

Lufthansa 发表于 2014-4-29 11:39 AM
现在出不出call?

I have only a few left and will keep to tomorrow.
回复 鲜花 鸡蛋

你好厉害!就用K线吗?还看别的指标吗?

俄K线,别的指标都看  发表于 2014-4-30 07:05 PM

评分

回复 鲜花 鸡蛋