楼主: azure4068

2/3 ES FX DT

you guys are energetic! just started looking at my TOS charts ... both 6E and ES seem to be consolidating on the 60m chart ... not bad for longs ...
回复 鲜花 鸡蛋

silicon_beaver 发表于 2012-2-3 02:45
I cannot login IB tonight. Who has this issue?

I'm in the process of applying for an IB, it seems I'll definitely keep my TOS open as well ...
Any of you can day-trade futures on IB, i.e. to use the reduced margin? What's the minimum account balance for it?
回复 鲜花 鸡蛋

Ok, 30-min later I could login.

绿老大, I opened my  IB about a month ago. If you think any question I can answer, let me know.
So far I love IB except $10 (service) + $10 (data) month charge.

I only trade ES here (I have scottrade for normal trade).
Since 1 ES contract needs about $5000, hence, it could considered as "minimum".
x4 , is your margin power (but I never use margin here).

评分

回复 鲜花 鸡蛋

我。。。。。。。。
太猛了啊

评分

回复 鲜花 鸡蛋

刚来,各位务必看看前30分钟的 EURUSD,
这叫秒杀,我的MT4没法跟。
明显有人操控市场。
必须用10秒K线走势图 反制。

评分

回复 鲜花 鸡蛋

牛市莫空, 还是DT好啊!

评分

回复 鲜花 鸡蛋

九天 发表于 2012-2-3 05:53
明显有人操控市场。

嗨, 美女你还没给俺推荐ECN broker 呢。

评分

回复 鲜花 鸡蛋

silicon_beaver 发表于 2012-2-2 18:39
I am still holding my 1323.25 long.

You guys all bearish?

这,牧童从今天开始就不用骑牛啦吧。
这么大的一块馅饼可别把你砸晕了。
回复 鲜花 鸡蛋

西安 发表于 2012-2-3 09:04
嗨, 美女你还没给俺推荐ECN broker 呢。

太露骨了。。。。9天是couple,不是female.

????????  发表于 2012-2-3 09:29 AM
回复 鲜花 鸡蛋

九天 发表于 2012-2-3 08:53
明显有人操控市场。

西安的快刀法应该能抓住中段
回复 鲜花 鸡蛋

西安 发表于 2012-2-3 09:07
这,牧童从今天开始就不用骑牛啦吧。
这么大的一块馅饼可别把你砸晕了。

绿老大也有long仓位!!!恭喜!
回复 鲜花 鸡蛋

回复 西安 的帖子

你有空到我的日志

http://www.hutong9.net/home.php? ... o=blog&id=38452

第3条自己从100家ECN Brocker里找,因为我不能泄嫌广告,同时我选的未必最好。
如果你我选了同一家,想沾老兄的光,合作研究一下 10 秒KI线交易。
去年去试了一下,赔了,
所以胆怯,今年还没敢试。
回复 鲜花 鸡蛋

azure4068 发表于 2012-2-3 06:08
西安的快刀法应该能抓住中段

不敢啊,过去胆大过,一天三四千的输赢。分秒300-400就会不见。所以俺要找好的platform, 在俺目前的上操作6E,跟吸毒没两样。
回复 鲜花 鸡蛋

老婆的笔记本看不了图,看样子上破前高了。这波还要继续。
今天上午看医生,下午再来。各位发财。

评分

回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋

回复 九天 的帖子

如果你我选了同一家,想沾老兄的光,合作研究一下 10 秒KI线交易

this is want I want, all MMand GG better register one.
回复 鲜花 鸡蛋

哪位老大普及一下为啥ES和欧元出现负相关了??
回复 鲜花 鸡蛋

回复 MFTHT 的帖子

老婆的笔记本看不了图,看样子上破前高了。

回复 鲜花 鸡蛋

azure4068 发表于 2012-2-3 10:15
绿老大也有long仓位!!!恭喜!

just sold my long a few min before, that's another fat ST ...
回复 鲜花 鸡蛋

azure4068 发表于 2012-2-3 10:27
哪位老大普及一下为啥ES和欧元出现负相关了??

because the US job data is too good ...

评分

回复 鲜花 鸡蛋