请教,我的电脑应该是被攻击了,应该怎么办?

象往常一样,昨天较晩来胡同看一看,不小心沾了狗屎,不久电脑就不正常了:我的IE浏览器点击后出现的不是选定的网站首页,而是不断弹出某网页,现在IE不能用了。谢教热心人如何处理。先谢了。
download tdsskiller.  

Goodluck

万分感谢。  发表于 2011-12-29 11:09 PM
回复 鲜花 鸡蛋

是不是让你买杀毒软件的那个病毒? 你把那病毒源删掉就正常了。
回复 鲜花 鸡蛋

回复 福多多 的帖子

没有人让我买杀毒软件,我用的是360免费。谢谢。
回复 鲜花 鸡蛋

Most probably, your computer is infected with a rootkit.

Use TDSSKiller to scan.

In some cases, you need to start your computer with a CD or USB and delete certain files.  

It happened to me before.

谢谢,今天太晚了,明天我试试。  发表于 2011-12-29 11:26 PM
回复 鲜花 鸡蛋

I didn't try any anti-virus so far.

Here is my way. Always make ghost image (Norton backup software) at first time PC received, late, anytime if PC infected, use ghost to restore PC from the ghost image.

This way works for me. There are four PCs running my home. None of them got "confirmed" infection. Those "possible" were wiped out by my ghost image.

谢谢。  发表于 2011-12-29 11:37 PM
回复 鲜花 鸡蛋

多伦多短刀客 发表于 2011-12-29 23:13
回复 福多多 的帖子

没有人让我买杀毒软件,我用的是360免费。谢谢。

我曾在胡同中了security sphere 2012 病毒,该病毒假充防毒软件,要求我付款买软件。

谢谢分享经历。我这次有两台电脑分别于昨晚和今天上午出了问题。  发表于 2011-12-29 11:43 PM
回复 鲜花 鸡蛋

回复 多伦多短刀客 的帖子

哪个贴的帖子有病毒? 说一下大家都好小心点。
回复 鲜花 鸡蛋