楼主: Cobra

[灌水] 05/17/2011 白天灌水

火... [复制链接]

sfbayarea 发表于 2011-5-17 09:35
星爷早,你期待2周内新高, 可否等等, 等过了这个OE先, 我还有sold call 没有cover 呢。

SF Laoda,

Is AMZN is safe play for range 190 to 195 for this Friday OE?

Thanks,
回复 鲜花 鸡蛋

Bears will try 1320 again, if broken, 1300 next
回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋

yaobooyao 发表于 2011-5-17 10:10
You can't find this info nowhere,  just some common sense market analysis, and news & reports yo ...

回复 鲜花 鸡蛋

星星, 别给自己找不来胡同的借口, 你对胡同的贡献大家有目共睹. 要知道这里大多数人是支持你的.  

回复 鲜花 鸡蛋

ysc 发表于 2011-5-17 10:46
SF Laoda,

Is AMZN is safe play for range 190 to 195 for this Friday OE?

80% 机会到185.
回复 鲜花 鸡蛋

回复100楼 suanc2008

你这一句话我就知道你是熊 谢谢你的谏言

我知道 我没对过几次 但我更狂妄的知道 市场不总是对的

狂言错矣:市场总是对的,不论它有什么理由。  发表于 2011-5-17 10:05 AM
回复 鲜花 鸡蛋

回复 X!nG 的帖子

这样不好,很不好。你看我一直在错,但就死赖着不走。我仍然不能同意你滞胀的看法,我就不走,你走了,我就赢了。

Good point!  发表于 2011-5-17 11:36 AM
I am on the stagflation side as XING. Even this will be worsen globally if China really slow down.  发表于 2011-5-17 10:10 AM
这个好!!!支持冷唇老大!!!  发表于 2011-5-17 09:56 AM
回复 鲜花 鸡蛋

回复91楼 谢谢老妖给我这么长的分析

也许你是对的

但最近的剧烈震荡我几个月以前好像给大家扯过 关于市场预期QE2结束引发投资者收回一些桌子上的筹码 是吧

回复 鲜花 鸡蛋

X!NG,  don't get me wrong,  even I am betting on my bearish view,  you are still my best friend as always.

I can feel your frustration 100%,  some time you will ask yourself - 'Am I wasting time or something ?'  But you will feel better if you know it's just a BBS with a lot of perspectives from various kind of people,  you know or you never will know them...

Take easy.

你是文科僧?文笔了得啊。。。和土豆一正一邪,相得益彰啊。。。!!!PFPF  发表于 2011-5-17 11:24 AM
ding  发表于 2011-5-17 10:16 AM
回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋

回复84楼 永恒罗马

你看看石油 看看燃油

回复 鲜花 鸡蛋

回复 鲜花 鸡蛋

日线4大指数最晚明天反弹,如果反弹强烈,可以改变周线的下降趋势。否则还要下探。

债市仍然跑赢股市,但已经是超买。也许是QE2结束前的反应。

市场在等各方势力摊牌,等待理由确定方向。

应该说明天会大涨  发表于 2011-5-17 05:17 PM
支持,感到明天会涨  发表于 2011-5-17 05:12 PM
支持!  发表于 2011-5-17 10:05 AM

评分

回复 鲜花 鸡蛋

回复99楼 永恒罗马

预期归预期 不会有QE3了

但没有QE3不代表市场就要崩了...
回复 鲜花 鸡蛋

sfbayarea 发表于 2011-5-17 09:51
80% 机会到185.

the 190 put OI is about double size of the 190 call OI. If down to the 185, the put sellers will lose big on the 190 put writting? do you also see the chart for the 80% 185?
回复 鲜花 鸡蛋

tstones 发表于 2011-5-17 10:47
Bears will try 1320 again, if broken, 1300 next

Here we come, I don't think it (1320) will hold this time.

这是大盘下跌的初期还是末期?  发表于 2011-5-17 11:06 AM
目前市场好象在重点杀前期大牛股们。  发表于 2011-5-17 10:09 AM
回复 鲜花 鸡蛋

回复 X!nG 的帖子

期望星大麾下海,陆,空,牛军,熊军皆战无不胜
回复 鲜花 鸡蛋

谢谢老妖 谢谢冷唇 谢谢老蛇 谢谢许许多多支持的胡同好友

我想我只是太把胡同当回事了...

我只有胡同一个id 愿意像老蛇及许许多多高手们一样无私的分享

我只是没搞清楚很多时候网络只是过过嘴瘾 呵呵

SUPPORT. TAKE IT EASY.  发表于 2011-5-17 10:30 AM

评分

回复 鲜花 鸡蛋

X!nG 发表于 2011-5-17 09:56
回复91楼 谢谢老妖给我这么长的分析

也许你是对的

Yes,  I think it's part of the reason.  And this is some sort of technical reason.

Besides that,  do you think there is any fundamental factor changes happening meanwhile?  Like lower/uncertain growth expecation,  unstable view of the economy recovery , etc.?  

BTW,  I am on the STAGFLATION side, too.
回复 鲜花 鸡蛋